POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

 1. Politica de Confidentialitate a Datelor - DYMKO TECHNOLOGIES SRL

  1. Introducere

  DYMKO TECHNOLOGIES SRL, cu sediul in Ploiesti, Str Sirna nr 5, inregistrata sub numarul RO 31310818, J29/336/2013, (denumita in continuare "DYMKO" sau "noi") se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea datelor personale ale vizitatorilor si clientilor site-ului sau (denumiti in continuare "dumneavoastra" sau "utilizatorii"). Aceasta Politica de Confidentialitate explica modul in care colectam, utilizam, divulgăm și protejăm datele personale ale utilizatorilor, conform cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

  2. Ce Date Personale Colectam

  Colectam date personale atunci cand interactiuneati cu site-ul nostru, inclusiv, dar fara a se limita la, nume, adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare/facturare și detalii despre tranzacții. Aceste date sunt colectate prin formularele de pe site, prin e-mail sau prin alte metode de comunicare utilizate pentru a ne contacta.

  3. Utilizarea Datelor Personale

  Datele dumneavoastra personale sunt utilizate pentru a procesa comenzi, a comunica cu dumneavoastra, a va oferi suport, a va informa despre produsele și serviciile noastre și a îmbunătăți experiența dumneavoastra pe site-ul nostru. De asemenea, putem folosi aceste date pentru scopuri de marketing, cu respectarea legislației în vigoare și a opțiunilor dumneavoastra.

  4. Divulgarea Datelor Personale

  DYMKO nu vinde, nu inchiriaza și nu divulgă datele personale ale utilizatorilor săi către terți fără consimțământul explicit al acestora, cu exceptia cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor sau când este cerut de lege.

  5. Securitatea Datelor

  Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, furtului, accesului neautorizat, divulgării, copierii, utilizării sau modificării neautorizate.

  6. Drepturile Dumneavoastra

  Conform legislației privind protecția datelor, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge datele personale sau de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate mai jos.

  7. Modificari ale Politicii de Confidentialitate

  DYMKO își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidentialitate la orice moment. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru și vor fi eficiente imediat după publicarea lor.

  8. Contact

  Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această Politică de Confidentialitate sau de practicile noastre de prelucrare a datelor personale, vă rugăm să ne contactați la:

  DYMKO TECHNOLOGIES SRL
  Adresa: Ploiesti, Str Sirna nr 5
  E-mail: contact@dymco.ro

  Această Politică de Confidentialitate este valabilă începând cu 01.01.2020